Naslovnica Pretraživanje AA
ENHEMS-BUILDINGS
 
 
DOBRODOŠLI

Dobrodošli na stranice projekta "ENHEMS-Buildings -- Enhancement of Research, Development and Technology Transfer Capacities in Energy Management Systems for Buildings", financiranog od strane Europske unije kroz Fond za ulaganje u znanost i inovacije u sklopu IPA III.c Operativnog programa za regionalnu konkurentnost 2007-2009.


Objavljeno: 2. 3. 2015. u 13:09
Uređeno: 4. 3. 2015. u 12:16
Posjet Hrvatskoj solarnoj kući...

Od 7.-11. srpnja 2014. koordinator projekta izv. prof. Mario Vašak, predstavnik Građevinskog Fakulteta Sveučilišta u Zagrebu (dr. Bojan Milovanović), predstavnica Instituta za razvoj i međunarodne odnose (Ana Pavičić Kaselj), predstavnica Rockwoola (Anđelka Toto Ormuž) i medijski predstavnici (Jutarnji list i Hrvatska televizija) posjetili su Hrvatsku solarnu kuću „Membrain. Solarna kuća „Membrain“ izložena je na studentskom natjecanju Solar Decathlon Europe 2014 u Parizu. Predstavnici su također sudjelovali na konferenciji Resilient Buildings u organizaciji tvrtke Rockwool.

Anita Banjac
Popis obavijesti
TRAŽILICA
 
ENHEMS' CHANNEL
 

    


REPOZITORIJ
 
KONZORCIJ
 

 

 

 

 

 

 


FINANCIRANJE
 

Ovaj projekt financira Europska unija


DISCLAIMER
 

Ova web stranica napravljena je uz podršku Europske unije.

Za sadržaj ove web stranice odgovaraja isključivo Sveučilište u Zagrebu Fakultet elektrotehnike i računarstva i ona ni na koji način ne odražava mišljenje Europske unije.