Naslovnica Pretraživanje AA
ENHEMS-BUILDINGS
 
 
DOBRODOŠLI

Dobrodošli na stranice projekta "ENHEMS-Buildings -- Enhancement of Research, Development and Technology Transfer Capacities in Energy Management Systems for Buildings", financiranog od strane Europske unije kroz Fond za ulaganje u znanost i inovacije u sklopu IPA III.c Operativnog programa za regionalnu konkurentnost 2007-2009.


Objavljeno: 2. 3. 2015. u 13:10
Europska noć istraživača – znanost je...

Europska noć istraživača je javna manifestacija za popularizaciju znanosti koja se tradicionalno održava svake godine zadnjeg petka u mjesecu rujnu u više od 300 gradova diljem Europe. Cilj Noći istraživača je na zabavan i jednostavan način podići svijest šire javnosti o važnosti znanstvenog istraživanja za društvo kako bi se srušile predrasude koje često postoje prema znanstvenoistraživačkoj zajednici te povećala zainteresiranost mladih za profesionalnu karijeru u znanosti. Moto ovogodišnje Noći istraživača u Hrvatskoj je: „Istraživanje za inovacije – Inovacije za javnost”.

Jedan od sudionika ovogodišnje noći istraživača održane u Zagrebu 26. rujna 2014. bio je i Laboratorij za sustave obnovljivih izvora energije (LARES). Pomoću zabavnih i edukativnih radionica i prezentacija predstavljen je laboratorij i trenutno aktivni projekti koji se provode u sklopu laboratorija (Will4Wind, ENHEMS-Builidings,CEEStructHealth, Microgrid).

 

Anita Banjac
Popis obavijesti
TRAŽILICA
 
ENHEMS' CHANNEL
 

    


REPOZITORIJ
 
KONZORCIJ
 

 

 

 

 

 

 


FINANCIRANJE
 

Ovaj projekt financira Europska unija


DISCLAIMER
 

Ova web stranica napravljena je uz podršku Europske unije.

Za sadržaj ove web stranice odgovaraja isključivo Sveučilište u Zagrebu Fakultet elektrotehnike i računarstva i ona ni na koji način ne odražava mišljenje Europske unije.