Naslovnica Pretraživanje AA
ENHEMS-BUILDINGS
 
 
DOBRODOŠLI

Dobrodošli na stranice projekta "ENHEMS-Buildings -- Enhancement of Research, Development and Technology Transfer Capacities in Energy Management Systems for Buildings", financiranog od strane Europske unije kroz Fond za ulaganje u znanost i inovacije u sklopu IPA III.c Operativnog programa za regionalnu konkurentnost 2007-2009.


Objavljeno: 2. 3. 2015. u 13:20
Uređeno: 2. 3. 2015. u 13:20
ENHEMS-Buildings projekt prezentiran...

Od 21. do 24. listopada 2014. u Opatiji je održan međunarodni kongres "Energija i okoliš 2014", tradicionalni skup znanstvenika i stručnjaka iz područja energetike i zaštite okoliša koji se održava svake druge godine. Skup se održao pod motom ‘’Nove tehnologije u energetici i zaštita okoliša’’.

Kongres je obrađivao prioritetne teme značajne za održivi energetski razvoj zemalja Europe i čitavoga svijeta. Isti se odvijao kroz plenarna predavanja, tehničke i poster sekcije te putem tematskih okruglih stolova. Skupu su pristustvovali predstavnici iz 18 zemalja.

U okviru tehničke sekcije VII Energetska efikasnost u zgradarstvu održana je usmena prezentacija pod nazivom "Enhancement of research, development and technology transfer capacities in energy management systems for buildings - ENHEMS Buildings" (autori: Alica Bajić, Mario Vašak, Kristian Horvath, Tomislav Kovačić, Igor Horvat i Josipa Kuzmić) kojom je predstavljen projekt ENHEMS-Buildings i prvi postignuti rezultati projekta.

Anita Banjac
Popis obavijesti
TRAŽILICA
 
ENHEMS' CHANNEL
 

    


REPOZITORIJ
 
KONZORCIJ
 

 

 

 

 

 

 


FINANCIRANJE
 

Ovaj projekt financira Europska unija


DISCLAIMER
 

Ova web stranica napravljena je uz podršku Europske unije.

Za sadržaj ove web stranice odgovaraja isključivo Sveučilište u Zagrebu Fakultet elektrotehnike i računarstva i ona ni na koji način ne odražava mišljenje Europske unije.