Naslovnica Pretraživanje AA
ENHEMS-BUILDINGS
 
 
DOBRODOŠLI

Dobrodošli na stranice projekta "ENHEMS-Buildings -- Enhancement of Research, Development and Technology Transfer Capacities in Energy Management Systems for Buildings", financiranog od strane Europske unije kroz Fond za ulaganje u znanost i inovacije u sklopu IPA III.c Operativnog programa za regionalnu konkurentnost 2007-2009.


Objavljeno: 9. 7. 2015. u 15:00
Uređeno: 16. 7. 2015. u 15:13
Održan okrugli stol Usluga...

Dana 29. lipnja 2015. na Sveučilištu u Splitu Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje održani su okrugli stol Usluga unapređenja sustava upravljanja zgradom u računalnom oblaku – rezultati projekta ENHEMS-Buildings i Istraživački seminar o energetski učinkovitim zgradama s istraživačima na Sveučilištu u Splitu. U sklopu  održanih događaja, istraživači ENHEMS-Buildings tima razmijenili su iskustva i znanja s istraživačima na Sveučilištu u Splitu u području energetski učinkovitih zgrada, uključujući mikromreže i obnovljive izvore. Uočene su vrlo jasne mogućnosti suradnje koja će se uskoro realizirati. U nastavku obavijesti nalazi se popis svih održanih izlaganja i materijali predstavljeni prilikom izlaganja, kao i nekoliko fotografija s događanja.

 

Dio I. Okrugli stol Usluga unapređenja sustava upravljanja zgradom u računalnom oblaku – rezultati projekta ENHEMS-Buildings

Dio II. Istraživački seminar o energetski učinkovitim zgradama

Blok II.1 – Predstavljanje istraživačkih aktivnosti vezanih uz energetski učinkovite zgrade na Sveučilištu u Splitu

Blok II.2 – ENHEMS-Buildings tim

 

 

 

Anita Banjac
Popis obavijesti
TRAŽILICA
 
ENHEMS' CHANNEL
 

    


REPOZITORIJ
 
KONZORCIJ
 

 

 

 

 

 

 


FINANCIRANJE
 

Ovaj projekt financira Europska unija


DISCLAIMER
 

Ova web stranica napravljena je uz podršku Europske unije.

Za sadržaj ove web stranice odgovaraja isključivo Sveučilište u Zagrebu Fakultet elektrotehnike i računarstva i ona ni na koji način ne odražava mišljenje Europske unije.