Naslovnica Pretraživanje AA
ENHEMS-BUILDINGS
 
 
DOBRODOŠLI

Dobrodošli na stranice projekta "ENHEMS-Buildings -- Enhancement of Research, Development and Technology Transfer Capacities in Energy Management Systems for Buildings", financiranog od strane Europske unije kroz Fond za ulaganje u znanost i inovacije u sklopu IPA III.c Operativnog programa za regionalnu konkurentnost 2007-2009.


Objavljeno: 28. 7. 2015. u 20:58
Uređeno: 28. 7. 2015. u 22:37
Održan Istraživački seminar o...

Dana 10. srpnja 2015. na Sveučilištu Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Elektrotehničkom fakultetu Osijek  održan je Istraživački seminar o energetski učinkovitim zgradama s istraživačima na Sveučilištu Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku. U sklopu istraživačkog seminara istraživači ENHEMS-Buildings tima razmijenili su iskustva i znanja s istraživačima u području energetski učinkovitih zgrada. Također je održan niz razgovora sa zainteresiranim predstavnicima tvrtki iz Slavonije. Nakon niza zanimljivih izlaganja popraćenih raspravama uočen je značajan potencijal za suradnju. U nastavku obavijesti nalazi se popis svih održanih izlaganja i materijali predstavljeni prilikom izlaganja, kao i nekoliko fotografija s događanja.

 

 

Blok 1 – ENHEMS‐Buildings tim

Blok 2 – Predstavljanje istraživačkih aktivnosti vezanih uz energetski učinkovite zgrade na Sveučilištu Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

Anita Banjac
Popis obavijesti
TRAŽILICA
 
ENHEMS' CHANNEL
 

    


REPOZITORIJ
 
KONZORCIJ
 

 

 

 

 

 

 


FINANCIRANJE
 

Ovaj projekt financira Europska unija


DISCLAIMER
 

Ova web stranica napravljena je uz podršku Europske unije.

Za sadržaj ove web stranice odgovaraja isključivo Sveučilište u Zagrebu Fakultet elektrotehnike i računarstva i ona ni na koji način ne odražava mišljenje Europske unije.