Naslovnica Pretraživanje AA
ENHEMS-BUILDINGS
 
 
DOBRODOŠLI

Dobrodošli na stranice projekta "ENHEMS-Buildings -- Enhancement of Research, Development and Technology Transfer Capacities in Energy Management Systems for Buildings", financiranog od strane Europske unije kroz Fond za ulaganje u znanost i inovacije u sklopu IPA III.c Operativnog programa za regionalnu konkurentnost 2007-2009.


Objavljeno: 9. 7. 2015. u 14:27
Uređeno: 9. 7. 2015. u 16:48
Održana završna konferencija projekta...

Dana 2. srpnja 2015. na Sveučilištu u Zagrebu Fakultet elektrotehnike i računarstva (FER) održana je završna konferencija projekta ENHEMS-Buildings koja je privukla značajan broj zainteresiranih iz redova istraživačke zajednice, javnih i državnih institucija, te privatnih tvrtki. Prisutne su ispred FERa kao prijavitelja te Državnig hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) kao partnera na projektu pozdravili prodekan za znanost FERa izv. prof. dr. sc. Gordan Gledec te načelnica Sektora za meteorološka istraživanja DHMZa dr. sc. Branka Ivančan Picek. U sklopu završne konferencije projekta izlaganja su održali voditelji projekta na sve četiri involvirane institucije: izv. prof. dr. sc. Mario Vašak s FERa kao koordinator projekta, doc. dr. sc. Kristian Horvath s DHMZa, Ninoslav Kurtalj iz tvrtke Elma Kurtalj d.o.o. kao suradnog partnera na projektu te mr. sc. Ružica Gajić iz Hrvatskog Telekoma d.d. koji je također suradni partner na projektu. Izlaganja su popraćena vrlo zanimljivim i konstruktivnim raspravama. U detaljnom sadržaju obavijesti nalazi se popis izlaganja, pri čemu je također moguće preuzeti podloge sa svakog izlaganja, te je dano također nekoliko fotografija s događanja.

 

  1. ENHEMS-Buildings – projektna ideja, partneri i uloge (Izv. prof. dr. sc. Mario Vašak, Sveučilište u Zagrebu Fakultet elektrotehnike i računarstva (FER), koordinator projekta ENHEMS-Buildings)
  2. Meteorološka podrška energetski učinkovitom zgradarstvu (Doc. dr. sc. Kristian Horvath, Državni hidrometeorološki zavod, partner na projektu)
  3. Prijenos i upravljanje podatcima sa senzora i aktuatora zgrade – ENHEMS-Buildings i BrightCore (Ninoslav Kurtalj, Elma Kurtalj d.o.o., suradni partner na projektu)
  4. ENHEMS-Buildings: upravljanje i estimacija u zgradi za smanjenje operativnih troškova njenog rada (Izv. prof. dr. sc. Mario Vašak, FER
  5. ENHEMS-Buildings – perspektiva usluge gospodarenja energijom u zgradama (Ružica Gajić, Hrvatski Telekom d.d., suradni partner na projektu)

 

Anita Banjac
Popis obavijesti
TRAŽILICA
 
ENHEMS' CHANNEL
 

    


REPOZITORIJ
 
KONZORCIJ
 

 

 

 

 

 

 


FINANCIRANJE
 

Ovaj projekt financira Europska unija


DISCLAIMER
 

Ova web stranica napravljena je uz podršku Europske unije.

Za sadržaj ove web stranice odgovaraja isključivo Sveučilište u Zagrebu Fakultet elektrotehnike i računarstva i ona ni na koji način ne odražava mišljenje Europske unije.