Naslovnica Pretraživanje AA
ENHEMS-BUILDINGS
 
 
DOBRODOŠLI

Dobrodošli na stranice projekta "ENHEMS-Buildings -- Enhancement of Research, Development and Technology Transfer Capacities in Energy Management Systems for Buildings", financiranog od strane Europske unije kroz Fond za ulaganje u znanost i inovacije u sklopu IPA III.c Operativnog programa za regionalnu konkurentnost 2007-2009.


Objavljeno: 15. 6. 2015. u 13:00
ENHEMS-Buildings predstavljen na...

Mr.sc. Ružica Gajić (Hrvatski Telekom d.d.) sudjhelovala je na skupu telekomunikacijskih tvrtki u vlasništvu Deutsche Telekoma u Darmstadtu na kojoj je predstavila rezime i dosadašnje rezultate projekta ENHEMS-Buildings predstavnicima Deutsche Telekoma, kao i predstavnicima telekomunikacijskih tvrtki iz Austrije, Nizozemske i Češke u vlasništvu Deutsche Telekoma. Povratna informacija je vrlo pozitivna i očekuje se nastavak razgovora o mogućoj suradnji te detaljnije predstavljanje rezultata predstavnicima Deutsche Telekoma nakon što bude gotova verifikacija sezone hlađenja. Prezentacija s navedenog skupa može se pronaći ovdje.

Anita Banjac
Popis obavijesti
TRAŽILICA
 
ENHEMS' CHANNEL
 

    


REPOZITORIJ
 
KONZORCIJ
 

 

 

 

 

 

 


FINANCIRANJE
 

Ovaj projekt financira Europska unija


DISCLAIMER
 

Ova web stranica napravljena je uz podršku Europske unije.

Za sadržaj ove web stranice odgovaraja isključivo Sveučilište u Zagrebu Fakultet elektrotehnike i računarstva i ona ni na koji način ne odražava mišljenje Europske unije.