Naslovnica Pretraživanje AA
ENHEMS-BUILDINGS
 
 
DOBRODOŠLI

Dobrodošli na stranice projekta "ENHEMS-Buildings -- Enhancement of Research, Development and Technology Transfer Capacities in Energy Management Systems for Buildings", financiranog od strane Europske unije kroz Fond za ulaganje u znanost i inovacije u sklopu IPA III.c Operativnog programa za regionalnu konkurentnost 2007-2009.


Objavljeno: 25. 5. 2015. u 14:20
Uređeno: 15. 6. 2015. u 13:38
ENHEMS-Buildings rješenje za...

Na sajmu inovacija Inventum 2015 koji je od 22. do 24.
svibnja 2015. održan u Iloku sustav za gospodarenje energijom u zgradama razvijen u projektu ENHEMS-Buildings nagrađen je zlatnom medaljom. Na sajmu projekt su predstavljali: mr. sc. Ružica Gajić (Hrvatski Telekom d.d.), Ninoslav Kurtalj (Elma Kurtalj d.o.o.), Tomislav Kovačić i Antonio Stanešić (Državni hidrometeorološki zavod), te Anita Martinčević, Antonio Starčić i izv. prof. dr. sc. Mario Vašak
(Sveučilište u Zagrebu Fakultet elektrotehnike i računarstva). Prigodna plaketa i nekoliko fotografija s Inventuma 2015 nalaze se u nastavku obavijesti.

 

 

Antonio Starčić
Popis obavijesti
TRAŽILICA
 
ENHEMS' CHANNEL
 

    


REPOZITORIJ
 
KONZORCIJ
 

 

 

 

 

 

 


FINANCIRANJE
 

Ovaj projekt financira Europska unija


DISCLAIMER
 

Ova web stranica napravljena je uz podršku Europske unije.

Za sadržaj ove web stranice odgovaraja isključivo Sveučilište u Zagrebu Fakultet elektrotehnike i računarstva i ona ni na koji način ne odražava mišljenje Europske unije.