Naslovnica Pretraživanje AA
ENHEMS-BUILDINGS
 
 
DOBRODOŠLI

Dobrodošli na stranice projekta "ENHEMS-Buildings -- Enhancement of Research, Development and Technology Transfer Capacities in Energy Management Systems for Buildings", financiranog od strane Europske unije kroz Fond za ulaganje u znanost i inovacije u sklopu IPA III.c Operativnog programa za regionalnu konkurentnost 2007-2009.


Objavljeno: 2. 3. 2015. u 13:14
Projekt ENHEMS-Buildings i pripadni...

Od 6. do 10. listopada 2014. održana je 10. Europska konferencija o primijenjenoj klimatologiji (ECAC) i 14. skup Europskog meteorološkod društva u Pragu, Češka. Konferencija je omogućila predstavljanje najnovijih istraživanja i raspravu o korištenju i širenju meteorološke i klimatološke informacije u društvu, razvoju i operativnom korištenju numeričkih modela te primjenama u srodnim područjima: hidrologiji, agrometeorologiji, biometeorologiji, potencijalu obnovljivih izvora energije. ENHEMS-Buildings projekt, kao i postignuti meteorološki rezultati, predstavljeni su kroz dva postera. Postere možete pronaći u nastavku obavijesti.

 

Od 6. do 10. listopada 2014. održana je 10. Europska konferencija o primijenjenoj klimatologiji (ECAC) i 14. skup Europskog meteorološkod društva u Pragu, Češka. Konferencija je omogućila predstavljanje najnovijih istraživanja i raspravu o korištenju i širenju meteorološke i klimatološke informacije u društvu, razvoju i operativnom korištenju numeričkih modela te primjenama u srodnim područjima: hidrologiji, agrometeorologiji, biometeorologiji, potencijalu obnovljivih izvora energije. ENHEMS-Buildings projekt, kao i postignuti meteorološki rezultati, predstavljeni su kroz dva postera.

 

"Upgrading of the solar irradiance measuring network in Croatia in frame of the EU-IPA project ENHEMS-Buildings" (autori: Josipa Kuzmić, Davor Tomšić, Alica Bajić, Igor Horvat, Zvonimir Jakopović i Eduard Špoljar)

 

"Solar radiation forecast verification and post processing" (autori: Tomislav Kovačić, Igor Horvat, Mario Hrastinski, Kristian Horvath, Stjepan Ivatek-Šahdan i Antonio Stanešić) (staviti linkove za postere u imena postera)

Više informacija može se pronaći ovdje.

Anita Banjac
Popis obavijesti
TRAŽILICA
 
ENHEMS' CHANNEL
 

    


REPOZITORIJ
 
KONZORCIJ
 

 

 

 

 

 

 


FINANCIRANJE
 

Ovaj projekt financira Europska unija


DISCLAIMER
 

Ova web stranica napravljena je uz podršku Europske unije.

Za sadržaj ove web stranice odgovaraja isključivo Sveučilište u Zagrebu Fakultet elektrotehnike i računarstva i ona ni na koji način ne odražava mišljenje Europske unije.