Naslovnica Pretraživanje AA
ENHEMS-BUILDINGS
 
 
DOBRODOŠLI

Dobrodošli na stranice projekta "ENHEMS-Buildings -- Enhancement of Research, Development and Technology Transfer Capacities in Energy Management Systems for Buildings", financiranog od strane Europske unije kroz Fond za ulaganje u znanost i inovacije u sklopu IPA III.c Operativnog programa za regionalnu konkurentnost 2007-2009.


Objavljeno: 2. 3. 2015. u 13:21
Četvrti kvartalni sastanak...

Četvrti kvartalni sastanak Tehničkog odbora projekta ENHEMS-Buildings održan je 26. listopada 2014. na Fakultetu elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu.  Novouposleni mladi istraživači prezentirali su napredak po pojedinim radnim paketima koji uključuju estimaciju i modeliranje u zgradama te napredak u nadogradnji i poboljšanju postojećih meteoroloških servisa.  Raspravljeno je trenutno stanje po svim radnim paketima, uključujući dovršene tehničke izvještaje i izvještaje u nastajanju. Također, donesen je detaljan vremenski plan aktivnosti za naredni kvartal.

Anita Banjac
Popis obavijesti
TRAŽILICA
 
ENHEMS' CHANNEL
 

    


REPOZITORIJ
 
KONZORCIJ
 

 

 

 

 

 

 


FINANCIRANJE
 

Ovaj projekt financira Europska unija


DISCLAIMER
 

Ova web stranica napravljena je uz podršku Europske unije.

Za sadržaj ove web stranice odgovaraja isključivo Sveučilište u Zagrebu Fakultet elektrotehnike i računarstva i ona ni na koji način ne odražava mišljenje Europske unije.