Naslovnica Pretraživanje AA
ENHEMS-BUILDINGS
 
 
DOBRODOŠLI

Dobrodošli na stranice projekta "ENHEMS-Buildings -- Enhancement of Research, Development and Technology Transfer Capacities in Energy Management Systems for Buildings", financiranog od strane Europske unije kroz Fond za ulaganje u znanost i inovacije u sklopu IPA III.c Operativnog programa za regionalnu konkurentnost 2007-2009.


Objavljeno: 2. 3. 2015. u 13:26
Uređeno: 2. 3. 2015. u 17:55

Prilog o projektu ENHEMS-Buildings emitiran na HTV-u u sklopu emisije Eko zona. Eko zona je tjedna emisija o ekologiji, održivom razvoju, primjeni obnovljivih izvora energije, energetskim uštedama i zaštiti okoliša i prirode.  Jedan od ciljeva emisije je kroz prikaz poteškoća i problema, ali i pozitivnih primjera, gledateljima približiti korištenje obnovljivih izvora i brigu o energetskoj efikasnosti. Projekt ENHEMS-Buildings prepoznat je kao jedan od primjera kako uporabom naprednih algoritama upravljanja i konsolidacijom znanja iz industrije i znanosti poboljšati energetsku efikasnost u najvećim potrošačima energije današnjeg doba – zgradama. Emisija je emitirana 3. prosinca 2014. Emitirani prilog nalazi se u nastavku obavijesti.

 

Anita Banjac
Popis obavijesti
TRAŽILICA
 
ENHEMS' CHANNEL
 

    


REPOZITORIJ
 
KONZORCIJ
 

 

 

 

 

 

 


FINANCIRANJE
 

Ovaj projekt financira Europska unija


DISCLAIMER
 

Ova web stranica napravljena je uz podršku Europske unije.

Za sadržaj ove web stranice odgovaraja isključivo Sveučilište u Zagrebu Fakultet elektrotehnike i računarstva i ona ni na koji način ne odražava mišljenje Europske unije.