Naslovnica Pretraživanje AA
ENHEMS-BUILDINGS
 
 
DOBRODOŠLI

Dobrodošli na stranice projekta "ENHEMS-Buildings -- Enhancement of Research, Development and Technology Transfer Capacities in Energy Management Systems for Buildings", financiranog od strane Europske unije kroz Fond za ulaganje u znanost i inovacije u sklopu IPA III.c Operativnog programa za regionalnu konkurentnost 2007-2009.


Objavljeno: 2. 3. 2015. u 14:38
Zajednički istraživački seminar SIIF...

U ponedjeljak 16. veljače 2015. s početkom u 09:15 održat će se u Sivoj vijećnici Sveučilišta u Zagrebu Fakulteta elektrotehnike i računarstva istraživački seminar o energetski učinkovitim zgradama u organizaciji projekata ENHEMS-Buildings i Geothermal Mapping. Uz istraživače koji sudjeluju na navedenim projektima, u seminaru će izlaganjima sudjelovati i istraživači s Arhitektonskog fakulteta te Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.
Cilj istraživačkog seminara je prikazati postignute rezultate istraživanja u navedenima i ostalim srodnim projektima iz područja energetski efikasnih zgrada te ih pokušati međusobno uvezati u smislu daljnih istraživanja i razvoja.
Sažetak i raspored izlaganja možete pronaći ovdje. Istraživački seminar otvoren je svim zainteresiranima uz prethodnu najavu na e-mail kristina.rados-cvisic@fer.hr najkasnije do četvrtka 12. veljače 2015. u 17:00. Zbog ograničenog broja mjesta sudjelovanje će svima biti dodatno potvrđeno e-mailom najkasnije do petka 13. veljače 2015. u 12:00.


 

Anita Banjac
Popis obavijesti
TRAŽILICA
 
ENHEMS' CHANNEL
 

    


REPOZITORIJ
 
KONZORCIJ
 

 

 

 

 

 

 


FINANCIRANJE
 

Ovaj projekt financira Europska unija


DISCLAIMER
 

Ova web stranica napravljena je uz podršku Europske unije.

Za sadržaj ove web stranice odgovaraja isključivo Sveučilište u Zagrebu Fakultet elektrotehnike i računarstva i ona ni na koji način ne odražava mišljenje Europske unije.