Naslovnica Pretraživanje AA
ENHEMS-BUILDINGS
 
 
DOBRODOŠLI

Dobrodošli na stranice projekta "ENHEMS-Buildings -- Enhancement of Research, Development and Technology Transfer Capacities in Energy Management Systems for Buildings", financiranog od strane Europske unije kroz Fond za ulaganje u znanost i inovacije u sklopu IPA III.c Operativnog programa za regionalnu konkurentnost 2007-2009.


Objavljeno: 5. 5. 2014. u 11:14
ENHEMS-Buildings i pripadni...

Trinaesti godišnji sastanak Europskog meteorološkog društva (EMS) i 11. Europski stručni skup o primijenjenoj meteorologiji (ECAM) održani su od 9. do 13. rujna 2013. u Readingu, Ujedinjeno Kraljevstvo. Glavni cilj skupa bio je predstavljanje najnovijih istraživanja i razmjena iskustava u području primijenjene meteorologije. Poseban naglask stavljen je na primjenu meteorologije u sustavu upozorenja od ekstremnih vremenskih prilika, numeričko prognoziranje i primjenu, komunikaciju između meteorologa i drugih stručnjaka te javnosti, edukaciju i primijenjenu klimatologiju. Na skupu je predstavljen i ENHEMS-Buildings projekt kao i njegovi glavni ciljevi, te je prezentiran dio rezultata koji se odnosi na verifikaciju prognoze sunčevog zračenja i ukupne naoblake u Hrvatskoj. Informacije o skupu mogu se naći na linku: http://www.ems2013.net/, a prezentacija se može preuzeti ovdje.

Antonio Starčić
Popis obavijesti
TRAŽILICA
 
ENHEMS' CHANNEL
 

    


REPOZITORIJ
 
KONZORCIJ
 

 

 

 

 

 

 


FINANCIRANJE
 

Ovaj projekt financira Europska unija


DISCLAIMER
 

Ova web stranica napravljena je uz podršku Europske unije.

Za sadržaj ove web stranice odgovaraja isključivo Sveučilište u Zagrebu Fakultet elektrotehnike i računarstva i ona ni na koji način ne odražava mišljenje Europske unije.