Naslovnica Pretraživanje AA
ENHEMS-BUILDINGS
 
 
DOBRODOŠLI

Dobrodošli na stranice projekta "ENHEMS-Buildings -- Enhancement of Research, Development and Technology Transfer Capacities in Energy Management Systems for Buildings", financiranog od strane Europske unije kroz Fond za ulaganje u znanost i inovacije u sklopu IPA III.c Operativnog programa za regionalnu konkurentnost 2007-2009.


Objavljeno: 9. 5. 2014. u 13:49

U sklopu 5. Zagrebačkog energetskog tjedna 2014. (12.-17. svibnja 2014.) održat će se 12. svibnja 2014. s početkom u 14:00 okrugli stol "Energetska učinkovitost u zgradama", u Sivoj vijećnici Sveučilišta u Zagrebu Fakultet elektrotehnike i računarstva. Okrugli stol suorganiziraju Fakultet elektrotehnike i računarstva te projekt ENHEMS-Buildings. Na okruglom stolu sudjeluje Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost Republike Hrvatske, DOOR (Društvo za oblikovanje održivog razvoja) te projekt ENHEMS-Buildings. Pozivaju se svi zainteresirani da prisustvuju. Poziv s agendom i naslovima izlaganja nalazi se ovdje.

Mario Vašak
Popis obavijesti
TRAŽILICA
 
ENHEMS' CHANNEL
 

    


REPOZITORIJ
 
KONZORCIJ
 

 

 

 

 

 

 


FINANCIRANJE
 

Ovaj projekt financira Europska unija


DISCLAIMER
 

Ova web stranica napravljena je uz podršku Europske unije.

Za sadržaj ove web stranice odgovaraja isključivo Sveučilište u Zagrebu Fakultet elektrotehnike i računarstva i ona ni na koji način ne odražava mišljenje Europske unije.