Naslovnica Pretraživanje AA
ENHEMS-BUILDINGS
 
 
DOBRODOŠLI

Dobrodošli na stranice projekta "ENHEMS-Buildings -- Enhancement of Research, Development and Technology Transfer Capacities in Energy Management Systems for Buildings", financiranog od strane Europske unije kroz Fond za ulaganje u znanost i inovacije u sklopu IPA III.c Operativnog programa za regionalnu konkurentnost 2007-2009.


Objavljeno: 25. 4. 2014. u 13:13
ENHEMS-Buildings predstavljen u...

Projekt ENHEMS-Buildings predstavljen je u zborniku Energetske konferencije 2013 održane na Zagrebačkom velesajmu 2. i 3. listopada 2013. Projekt je predstavljen u okviru panela F. Integracija obnovljivih ozvora energije u elektroenergetski sustav. Istraživački rezultati ENHEMS-Buildings projekta omogućit će točno predviđanje potrošnje zgrade i time bolju eksploataciju lokalnih obnovljivih izvora unutar mikromreže zgrade kao i interakciju s distribucijskom mrežom. Navedeni prezentacijski materijal s konferencije može se pronaći ovdje.

Antonio Starčić
Popis obavijesti
TRAŽILICA
 
ENHEMS' CHANNEL
 

    


REPOZITORIJ
 
KONZORCIJ
 

 

 

 

 

 

 


FINANCIRANJE
 

Ovaj projekt financira Europska unija


DISCLAIMER
 

Ova web stranica napravljena je uz podršku Europske unije.

Za sadržaj ove web stranice odgovaraja isključivo Sveučilište u Zagrebu Fakultet elektrotehnike i računarstva i ona ni na koji način ne odražava mišljenje Europske unije.