Naslovnica Pretraživanje AA
ENHEMS-BUILDINGS
 
 
DOBRODOŠLI

Dobrodošli na stranice projekta "ENHEMS-Buildings -- Enhancement of Research, Development and Technology Transfer Capacities in Energy Management Systems for Buildings", financiranog od strane Europske unije kroz Fond za ulaganje u znanost i inovacije u sklopu IPA III.c Operativnog programa za regionalnu konkurentnost 2007-2009.


Objavljeno: 25. 4. 2014. u 13:33
Pozvano predavanje o ENHEMS-Buildings...

Projekt ENHEMS-Buildings predstavio je izv. prof. dr. sc. Mario Vašak pozvanim predavanjem na međunarodnom skupu International Conference on Research and Entrepreneurship Partnership for Growth and Internationalisation of SMEs in Danube Region održanom u zagrebačkom hotelu Westin 27. i 28. studenog 2014. Skup je organiziran unutar EU strategije za dunavsku regiju, prioritetno područje 8 – Konkurentnost, te su ga zajednički koordinirali Ministarstvo poduzetništva i obrta Republike Hrvatske i Ministarstvo financija i ekonomije njemačke savezne pokrajine Baden Wuerttemberg. Na konferenciji su prisustvovali predstavnici Vlade i lokalne samouprave, kao i predstavnici malih i srednjih poduzeća te akademske zajednice iz dunavske regije. ENHEMS-Buildings projekt značajno je zainteresirao sudionike skupa te je uspostavljeno nekoliko kontakata s predstavnicima malih i srednjih poduzeća iz Mađarske, Slovenije i Finske. Prezentacija sa skupa može se naći na web stranici skupa nakon besplatne registracije ili alternativno ovdje.

Antonio Starčić
Popis obavijesti
TRAŽILICA
 
ENHEMS' CHANNEL
 

    


REPOZITORIJ
 
KONZORCIJ
 

 

 

 

 

 

 


FINANCIRANJE
 

Ovaj projekt financira Europska unija


DISCLAIMER
 

Ova web stranica napravljena je uz podršku Europske unije.

Za sadržaj ove web stranice odgovaraja isključivo Sveučilište u Zagrebu Fakultet elektrotehnike i računarstva i ona ni na koji način ne odražava mišljenje Europske unije.