Naslovnica Pretraživanje AA
ENHEMS-BUILDINGS
 
 
DOBRODOŠLI

Dobrodošli na stranice projekta "ENHEMS-Buildings -- Enhancement of Research, Development and Technology Transfer Capacities in Energy Management Systems for Buildings", financiranog od strane Europske unije kroz Fond za ulaganje u znanost i inovacije u sklopu IPA III.c Operativnog programa za regionalnu konkurentnost 2007-2009.


Objavljeno: 25. 4. 2014. u 13:41
Uređeno: 3. 5. 2014. u 02:24
Ideja ENHEMS-Buildings jezgrovito...

U sklopu Tjedna Sveučilišta u Zagrebu 2013. rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Aleksa Bjeliš odlučio je po prvi puta organizirati Predstavljanje značajnih postignuća mladih istraživača,
znanstvenika i umjetnika sastavnica Sveučilišta u Zagrebu (link). Izv. prof. dr. sc. Mario Vašak bio je počašćen biti jedinim predstavnikom mladih znanstvenika s tehničkih fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Događaj je organiziran 13. studenog 2013. i prof. Vašak predstavio je glavne rezultate i postignuća svog istraživačkog rada, pri čemu je također jezgrovito predstavio i projekt ENHEMS-Buildings kao prvi projekt kojeg koordinira. Prezentacija kojom je popratio svoje izlaganje može se naći ovdje.

Antonio Starčić
Popis obavijesti
TRAŽILICA
 
ENHEMS' CHANNEL
 

    


REPOZITORIJ
 
KONZORCIJ
 

 

 

 

 

 

 


FINANCIRANJE
 

Ovaj projekt financira Europska unija


DISCLAIMER
 

Ova web stranica napravljena je uz podršku Europske unije.

Za sadržaj ove web stranice odgovaraja isključivo Sveučilište u Zagrebu Fakultet elektrotehnike i računarstva i ona ni na koji način ne odražava mišljenje Europske unije.