Naslovnica Pretraživanje AA
ENHEMS-BUILDINGS
 
 
DOBRODOŠLI

Dobrodošli na stranice projekta "ENHEMS-Buildings -- Enhancement of Research, Development and Technology Transfer Capacities in Energy Management Systems for Buildings", financiranog od strane Europske unije kroz Fond za ulaganje u znanost i inovacije u sklopu IPA III.c Operativnog programa za regionalnu konkurentnost 2007-2009.


Objavljeno: 8. 4. 2014. u 09:17
Projekt ENHEMS-Buildings predstavljen...

U organizaciji DHMZ-a održano je savjetovanje voditelja glavnih meteoroloških postaja, 18. i 19. veljače 2014. godine u Zagrebu, Hrvatska. Cilj savjetovanja jest razmjena iskustava i znanja meteorologa i meteoroloških motritelja iz cijele Hrvatske. Na savjetovanju je predstavljen ENHEMS-Buildings projekt kao i primjena mjerenih podataka za potrebe ostvarivanja ciljeva projekta. Budući da mjerenja čine osnovu za izgradnju infrastrukture za modeliranje i prognozu komponenata sunčeve dozračenosti, motritelji su educirani o održavanju instrumenata kako bi se utvrdila postojeća i usvojila znanja o novim mjernim tehnologijama te se na taj način poboljšala kvaliteta podataka.

Više informacija o događaju možete pronaći na sljedećoj poveznici: http://klima.hr/razno.php?id=priopcenja&param=pr13022014.

Antonio Starčić
Popis obavijesti
TRAŽILICA
 
ENHEMS' CHANNEL
 

    


REPOZITORIJ
 
KONZORCIJ
 

 

 

 

 

 

 


FINANCIRANJE
 

Ovaj projekt financira Europska unija


DISCLAIMER
 

Ova web stranica napravljena je uz podršku Europske unije.

Za sadržaj ove web stranice odgovaraja isključivo Sveučilište u Zagrebu Fakultet elektrotehnike i računarstva i ona ni na koji način ne odražava mišljenje Europske unije.