Naslovnica Pretraživanje AA
ENHEMS-BUILDINGS
 
 
DOBRODOŠLI

Dobrodošli na stranice projekta "ENHEMS-Buildings -- Enhancement of Research, Development and Technology Transfer Capacities in Energy Management Systems for Buildings", financiranog od strane Europske unije kroz Fond za ulaganje u znanost i inovacije u sklopu IPA III.c Operativnog programa za regionalnu konkurentnost 2007-2009.


Objavljeno: 29. 4. 2014. u 18:03
Uređeno: 29. 4. 2014. u 18:04
Projekt ENHEMS-Buildings predstavljen...

Projekt ENHEMS-Buildings i njegov utjecaj na energetsku učinkovitost predstavila je mr.sc. Ružica Gajić (Hrvatski Telekom d.d.) pozvanim predavanjem na šestom međunarodnom forumu  Telecoms Energy Efficiency Forum, 7. i 8. travnja 2014. u Istanbulu, Turska.  Forum okuplja visoki management iz područja telekomunikacija i energetske učinkovitosti, a regionalno je bio usmjeren na brzo rastuće tržište arapskih zemalja. Tema Foruma bila je postizanje  pouzdanih i troškovno učinkovitih telekomunikacijskih sustava putem niske potrošnje energije, minimalnih ulaganja i troškova te visoke razine održivosti. Predstavljanje projekta je izazvalo interes kod sudionika, jer osim poboljšanja energetske učinkovitosti zgrada, projekt otvara mogućnost proširenja postojećeg portfolia usluga telekomunikacijskih operatora. Prezentacija kojom je projekt predstavljen može se pronaći ovdje.

Antonio Starčić
Popis obavijesti
TRAŽILICA
 
ENHEMS' CHANNEL
 

    


REPOZITORIJ
 
KONZORCIJ
 

 

 

 

 

 

 


FINANCIRANJE
 

Ovaj projekt financira Europska unija


DISCLAIMER
 

Ova web stranica napravljena je uz podršku Europske unije.

Za sadržaj ove web stranice odgovaraja isključivo Sveučilište u Zagrebu Fakultet elektrotehnike i računarstva i ona ni na koji način ne odražava mišljenje Europske unije.