Naslovnica Pretraživanje AA
ENHEMS-BUILDINGS
 
 
DOBRODOŠLI

Dobrodošli na stranice projekta "ENHEMS-Buildings -- Enhancement of Research, Development and Technology Transfer Capacities in Energy Management Systems for Buildings", financiranog od strane Europske unije kroz Fond za ulaganje u znanost i inovacije u sklopu IPA III.c Operativnog programa za regionalnu konkurentnost 2007-2009.


Objavljeno: 20. 2. 2014. u 10:36
Projekt ENHEMS-Buildings predstavljen...

Znanstveno sručni skup „Meteorološki izazovi 3“ održan je 21.- 22. studenog 2013. godine u Zagrebu, Hrvatska. Ciljevi skupa bili su razmjena najnovijih znanstvenih istraživanja u raznim područjima atmosferske znanosti, ukazivanje na važnost meteorologije u mnogim djelatnostima te jačanje komunikacije između meteorologa i drugih stručnjaka koji se koriste meteorološkim podacima. Brošura o ENHEMS-Buildings projektu predstavljena je  unutar interaktivne radionice Odsjeka za automatska i posebna meteorološka mjerenja Državnog hidrometeorološkog zavoda o metodama mjerenja u meteorologiji (o instrumentima, automatskim meteorološkim postajama, itd.). Više informacija o konferenciji možete pronaći na sljedećoj poveznici: http://www.meteohmd.hr/konf/index.html, a ENHEMS-Buildings brošuru možete preuzeti ovdje.

Antonio Starčić
Popis obavijesti
TRAŽILICA
 
ENHEMS' CHANNEL
 

    


REPOZITORIJ
 
KONZORCIJ
 

 

 

 

 

 

 


FINANCIRANJE
 

Ovaj projekt financira Europska unija


DISCLAIMER
 

Ova web stranica napravljena je uz podršku Europske unije.

Za sadržaj ove web stranice odgovaraja isključivo Sveučilište u Zagrebu Fakultet elektrotehnike i računarstva i ona ni na koji način ne odražava mišljenje Europske unije.