Naslovnica Pretraživanje AA
ENHEMS-BUILDINGS
 
 
DOBRODOŠLI

Dobrodošli na stranice projekta "ENHEMS-Buildings -- Enhancement of Research, Development and Technology Transfer Capacities in Energy Management Systems for Buildings", financiranog od strane Europske unije kroz Fond za ulaganje u znanost i inovacije u sklopu IPA III.c Operativnog programa za regionalnu konkurentnost 2007-2009.


Objavljeno: 24. 2. 2014. u 15:27
Održan tečaj o IDA ICE simulacijskom...

Od ponedjeljka 9.12.2013. do srijede 11.12.2013. održan je tečaj korištenja IDA ICE simulacijskog alata za ENHEMS-Buildings konzorcij. Tečaj je održan u prostorijama Fakulteta elehtrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu (FER). Tečaju su prisustvovali novouposleni djelatnici koji će u svom radu koristiti alat, djelatnici suradne tvrtke na projektu Elma Kurtalj te studenti i zaposlenici FER-a koji imaju potrebu za ovakvim simulacijskim alatom. 

Simulacijski alat IDA ICE koristi se za detaljnu simulaciju toplinskih procesa u zgradama. Više o samom alatu možete pronaći ovdje.

Antonio Starčić
Popis obavijesti
TRAŽILICA
 
ENHEMS' CHANNEL
 

    


REPOZITORIJ
 
KONZORCIJ
 

 

 

 

 

 

 


FINANCIRANJE
 

Ovaj projekt financira Europska unija


DISCLAIMER
 

Ova web stranica napravljena je uz podršku Europske unije.

Za sadržaj ove web stranice odgovaraja isključivo Sveučilište u Zagrebu Fakultet elektrotehnike i računarstva i ona ni na koji način ne odražava mišljenje Europske unije.