Naslovnica Pretraživanje AA
ENHEMS-BUILDINGS
 
 
DOBRODOŠLI

Dobrodošli na stranice projekta "ENHEMS-Buildings -- Enhancement of Research, Development and Technology Transfer Capacities in Energy Management Systems for Buildings", financiranog od strane Europske unije kroz Fond za ulaganje u znanost i inovacije u sklopu IPA III.c Operativnog programa za regionalnu konkurentnost 2007-2009.


Objavljeno: 14. 11. 2013. u 13:08
Međunarodna radionica „Upgrading Life...

Projekt ENHEMS-Building predstavljen je na međunarodnoj radionici „Upgrading Life in Historical Towns: Sustainable Energy“, koju je organizirao UNESCO, Hrvatska udruga povijesnih gradova, Marco Polo System i Venice Office, održanoj 3.–4. listopada 2013. godine u Dubrovniku, Hrvatska. Radionica je bila usmjerena na energetsku efikasnost i obnovljive izvore energije u povijesnim gradovima kao dio globalnog održivog razvoja u smislu korištenja energije. Projekt je predstavljen u duhu važnosti neinvazivnih rješenja iz domene informacijsko-komunikacijskih tehnologija za osiguranje energetske efikasnosti gradova sa zaštićenom povijesnom baštinom. Više informacija o samoj radionici, kao i prezentaciju kojom je projekt predstavljen, možete pronaći na sljedećoj poveznici: http://www.dubrovnik.hr/HUPG/conference_dubrovnik2013/index.php

Antonio Starčić
Popis obavijesti
TRAŽILICA
 
ENHEMS' CHANNEL
 

    


REPOZITORIJ
 
KONZORCIJ
 

 

 

 

 

 

 


FINANCIRANJE
 

Ovaj projekt financira Europska unija


DISCLAIMER
 

Ova web stranica napravljena je uz podršku Europske unije.

Za sadržaj ove web stranice odgovaraja isključivo Sveučilište u Zagrebu Fakultet elektrotehnike i računarstva i ona ni na koji način ne odražava mišljenje Europske unije.