Naslovnica Pretraživanje AA
ENHEMS-BUILDINGS
 
 
DOBRODOŠLI

Dobrodošli na stranice projekta "ENHEMS-Buildings -- Enhancement of Research, Development and Technology Transfer Capacities in Energy Management Systems for Buildings", financiranog od strane Europske unije kroz Fond za ulaganje u znanost i inovacije u sklopu IPA III.c Operativnog programa za regionalnu konkurentnost 2007-2009.


Objavljeno: 13. 9. 2013. u 09:35
Uređeno: 16. 9. 2013. u 15:52
Pokrenut ENHEMS-Buildings projekt

U srijedu, 10. travnja 2013., pokrenut je projekt "ENHEMS-Buildings -- Enhancement of Research, Development and Technology Transfer Capacities in Energy Management Systems for Buildings" (Unapređenje kapaciteta istraživanja, razvoja i transfera tehnologije vezanih uz sustave gospodarenja energijom u zgradama).

 

Trajanje projekta je 24 mjeseca, od 10. travnja 2013., do 9. travnja 2015. Korinsik bespovratnih sredstava je Sveučilište u Zagrebu Fakultet elektrotehnike i računarstva, partner je Državni hidrometeorološki zavod, dok su suradnici Elma Kurtalj Ltd. i Hrvatski Telekom. Projekt je financiran od strane Europske unije kroz Fond za ulaganje u znanost i inovacije (IPA III.c komponenta).

Antonio Starčić
Popis obavijesti
TRAŽILICA
 
ENHEMS' CHANNEL
 

    


REPOZITORIJ
 
KONZORCIJ
 

 

 

 

 

 

 


FINANCIRANJE
 

Ovaj projekt financira Europska unija


DISCLAIMER
 

Ova web stranica napravljena je uz podršku Europske unije.

Za sadržaj ove web stranice odgovaraja isključivo Sveučilište u Zagrebu Fakultet elektrotehnike i računarstva i ona ni na koji način ne odražava mišljenje Europske unije.